Nacht koerier

7 dagen per week, dag en nacht!

Spoed Koerier Eindhoven staat dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook tijdens vakanties en feestdagen.

Geen extra kosten

Ook tijdens de nachten, het weekend en in vakanties betaald u bij ons dezelfde voordelige prijs. Wij berekenen dus geen nachttoeslag, weekendtoeslag of een toeslag tijdens vakanties en feestdagen. Benieuwd naar onze voordelige prijzen? Bereken dan eenvoudig uw ritprijs op de: bereken de ritprijs pagina.

Weekend koerier

Wij halen ook in het weekend uw zending op en bezorgen die nog dezelfde dag in heel Europa. Ons volledig wagenpark staat altijd klaar voor vertrek. Wilt u direct een koerier reserveren voor in het weekend? Vul ons online reserveer formulier in of bel ons direct op telefoonnummer: 040-2 871 871.

Vakanties

Ook tijdens de vakanties en feestdagen staat ons volledig wagenpark dag en nacht in de startblokken. Tijdens de voorjaarsvakantie, bouwvakvakantie, herfstvakantie of kerstvakantie een koerier nodig? Geen probleem. Wij bieden dezelfde service als buiten de vakanties om, voor dezelfde lage prijs.

Kerstvakantie

In de tijd dat veel mensen vrij zijn, draaien wij op volle kracht door. Heeft u mooie kerstpakketten voor uw personeel en/of klanten? Wij maken gratis en vrijblijvend graag een offerte voor de bezorging. Dit kan regionaal, nationaal en zelfs internationaal. Met een bestelwagen enkele pakketen binnen Nederland of 4 grote bestelbussen gevuld met kerstpakketten door heel Europa, wij zijn er voor u!

ADR gevaarlijke stoffen

Wat we met deze pagina willen zeggen is duidelijk, letterlijk elke dag in het jaar staan wij voor u klaar. Dit geldt ook voor ADR gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten. Elke wagen in ons wagenpark is ADR ingericht en kan dus elk moment van de dag vertrekken met uw gevaarlijke stoffen zending.

Regionaal, nationaal en internationaal

Tijdens weekenden, nachten en vakanties rijden wij gewoon net zoals anders al uw ritten. Binnen Eindhoven, naar Groningen of Madrid, wij staan direct voor u klaar.

Spoed Koerier Eindhoven is NIWO gecertificeerd.