ADR gevaarlijke stoffen

ADR gevaarlijke stoffen

Ook voor het vervoer van uw gevaarlijke stoffen boven de 1000 punten, bent u bij Spoed Koerier Eindhoven aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vervoer van categorie 2,3,4,5,6,8 en 9.

Medicijnen

Voor het veilig vervoeren van medicijnen en vaccins is expertise en ervaring nodig. Spoed Koerier Eindhoven heeft deze expertise en ervaring. Wij kunnen veilig, snel maar vooral netjes en discreet medicijnen en vaccins voor u vervoeren. Spoedzendingen of vaste routes, wij staan direct voor u klaar. Een doosje of 13 pallets, voor elk formaat bieden wij u een passende optie. Wij zijn een dedicated koeriersbedrijf, dit wil zeggen dat wij geen zendingen combineren. Een snellere manier zult u niet vinden.

Internationaal

Wij helpen u graag met al uw gevaarlijke stoffen vervoer binnen de Europese Unie en Noorwegen. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen van en naar Engeland kunnen wij u helaas niet helpen behalve wanneer het om een vaste stof of vloeistof (dus geen gas) onder de 1000 punten gaat of wanneer het in categorie 4 valt.

Labelen van uw goederen

U als afzender bent verantwoordelijk voor het juist labelen van uw goederen. Ook bent u verplicht om juiste UN nummers en gevaren klasses aan te leveren. Wij kunnen u hier in ondersteunen maar de uiteindelijke verwantwoording ligt bij u. Spoed Koerier Eindhoven zorgt enkel en alleen voor juiste hulp en blusmiddelen voor wagen en chauffeur.

Tarieven voor ADR vervoer

ADR vervoer is maatwerk. Routes voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen kunnen afwijken van normale routes. Voor ADR tarieven helpen wij u graag per aanvraag.