Medicijnen en vaccin vervoer

Medicijnen en vaccin vervoer

Het vervoer van medicijnen en vaccins vergt expertise en ervaring, Spoed Koerier Eindhoven heeft beide. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan wij voor u klaar voor al uw medische vervoer. Onze gespecialiseerde chauffeurs hebben de ervaring om medische goederen zoals medicijnen en vaccins te vervoeren.

1 doosje tot 14 pallets

Of het nu gaat om 1 doosjes die met spoed naar een locatie moeten worden gebracht of het gaat om meerdere pallets die naar verschillende locaties moeten worden gebracht, wij bieden u direct een passende oplossing. Doordat wij een spoedkoerier zijn, kunnen wij direct starten met een opdracht en zijn de goederen dezelfde dag nog op locatie.

Dedicated service

Wij combineren geen zendingen, onze gecertificeerde chauffeur komt direct naar u toe en rijdt met alleen uw zending direct naar de bestemming. Een snellere optie zult u niet vinden.

Corona

Ook corona vaccins vervoeren wij veilig, snel en discreet. Een doosje met spoed naar een locatie of meerdere pallets naar diverse locaties in Nederland. Wij staan voor u klaar!