Corona in transport

Uw transport tijdens corona

Wij houden natuurlijk nauwlettend bij welke regels er per land gelden. Zodra er een update over een land is, plaatsen wij deze direct op deze pagina.

Tranport van en naar Duitsland (update 6-4-2021).

Duitsland is ondanks dat Nederland is gemarkeerd als hoogrisico gebied, voor het transport nog vrij toegankelijk. Dit wil zeggen zonder negatieve test of registratie. Wanneer wij langer dan 24 uur in Duitsland moeten verblijven, dienen wij wel extra maatregelen te treffen.

Transport van en naar Frankrijk (update 4-4-2021).

Ondanks de beperkingen en de lockdown in Frankrijk, mag transport zonder beperkingen door gaan. Wij kunnen dus direct van en naar Frankrijk.

Transport van en naar Engeland (update 1-4-2021).

Helaas rijden wij momenteel niet naar Engeland. Bij het uitrijden van Engeland is een test ter plaatse verplicht. Wanneer een chauffeur positief gestest is, mag hij niet naar huis maar moet hij direct in Engeland 10 dagen verplicht in quarataine. Dit is een te hoog risico voor ons.

Transport van en naar Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland en Italië (update 1-4-2021).

Voor het transport van en naar een van de bovenstaande landen, dienen wij vooraf een test te laten doen voor de chauffeur. Dit is direct te regelen en levert amper vertraging op voor transport.

Transport van en naar België (update 25-3-2021).

Voor transport zijn er in België momenteel geen beperkingen en kunnen wij zonder belemmering ons werk blijven doen van en naar België.

Staat het land waar u iets van of naar wilt vervoeren hier niet bij? Neemt u dat alstublieft contact met ons op, wij kunnen u direct vertellen of er beperkingen zijn en hoe wij dit kunnen oplossen. In principe kunnen wij elk land behalve Engeland bereiken.