LED solution AAA-LUX FC Helsingor

In 2017 werd bekend dat voetbalclub FC Helsingor in de hoogste divisie van Denemarken zou gaan uitkomen. Dit betekende wel dat het oude stadion flink moest worden aangepast. Ook de verlichting moest worden vervangen. Dit duurt normaal ongeveer 12 maanden maar in dit geval moest het in 1 maand. Niet te doen? Jawel! AAA-LUX bouwde vervolgens het grootste LED project in Scandinaviƫ. Draadloze bediening met een levensduur van 25 jaar. Men was al druk met het bouwen van een nieuw stadion, echter zou deze niet op tijd klaar zijn. Het mooie van deze "oplossing" is dat de armaturen 1 op 1 zijn overgezet op de bestaande masten in het nieuwe stadion.

4 masten systeem

Het project was 2 dagen voor de eerste wedstrijd gereed. 88 armaturen met LED verlichting zorgen voor een ecologische voetafdruk, de eerste in Scandinaviƫ.

Verlichting FC Helsingor stadion

De koeriersrit

Spoed Koerier Eindhoven mocht enkele van deze LED lampen naar Denemarken brengen. Een mooie rit en een mooi project om deel van uit te hebben mogen maken. De eerste stadion met LED verlichting in Scandinaviƫ.

Spoed Koerier Eindhoven in Denemarken