Nano's Office

Nano's Office is het kantoor van Devano. Devano woont in Eindhoven en heeft op zeer jonge leeftijd al een schitterend kantoor op zijn slaapkamer gemaakt. Omdat hij nog wat spulletjes te kort kwam, hebben wij samen met FaberExposize, Taxi8, Johan Machiels en Rachel Versteegh een mooie bestelling bij elkaar weten te sprokkelen.

Het pasje!

Zoals de mama van Devano al vooraf zei, was het pasje met pasfoto en naam toch wel het hoogtepunt (dank je wel Johan!). Dit is natuurlijk ook wel begrijpelijk, zonder de juiste identificatie kom je het kantoor niet binnen!

Het pasje van Nano's Office

Een aanpakker!

Devano komt er wel in het leven, het is een directeur die al op jonge leeftijd dingen weet aan te pakken, hij helpt ons zonder problemen met de laadklep en helpt ook mee sjouwen. Mochten andere klanten van ons dit lezen: goed opletten, zo kan het dus ook!

Nano's Office is een goede klant!

Corona proof!

Natuurlijk is het belangrijk dat de klanten weten welke route ze moeten lopen in een kantoorruimte en dat ze voldoende afstand moeten houden. Dankzij #FightTheVirus van FaberExposize, kunnen er in Nano's Office nu op de grond de juiste looproutes worden aangegeven en zijn er veiligheidshesjes en mondkapjes aanwezig.

Devano, dank je wel!

Devano, dank je wel voor je klandizie, wij hopen dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.