Koeriersrit naar Madrid

Op 24 november 2018 mochten wij deel uitmaken van een mooi project van P&P Projects uit Someren in samenwerking met Best Image uit Eindhoven. Er moesten spullen voor het maken van een speeltuin van Eindhoven naar Madrid gebracht worden. De aankleding werd verzorgd door Best Image. Een erg mooie trip waar onze chauffeur Henry veel mooie foto's van heeft gemaakt.

Koerier voor Atletico Madrid

Op 5 december mochten we nog wat spullen naleveren, dus weer een mooie trip! Deze is gereden door onze chauffeur Dries. Helaas heeft Dries geen foto's genomen, wij zijn al blij dat hij eindelijk begrijpt hoe WhatsApp werkt, wij gaan hem niet belasten met meer mobiele taken.

Zowel Henry als Dries vroegen beiden of ze een dag langer mochten blijven. Dit was natuurlijk geen probleem. Ik begon me wel af te vragen waarom, zouden ze zo vermoeid zijn? Nee, het was blijkbaar 19 graden in Madrid!

Onderweg naar de sneeuw

Op de terugreis richting Frankrijk werd het echter kouder, langzamerhand kwam de sneeuw dichterbij...

En daar is dan de sneeuw

Daar is de sneeuw, enkele tientalen kilometers verder richting de grens van Frankrijk was het echt over met het mooie weer, al is dit ook wel weer een erg mooi plaatje.

Spoed Koerier Eindhoven in Madrid

Natuurlijk kan een foto van Real Madrid niet ontbreken. Dit natuurlijk met onze wagen ervoor. Dit zijn de tripjes waar we het voor doen. Wij helpen u graag regionaal, nationaal maar het liefst internationaal.

Koerier voor Real Madrid