Volvo Ocean Race 2017-18

Voor de Volvo Ocean Race hebben wij twee mooie opdrachten mogen uitvoeren in 2017. Het betreft hier twee on-board opdrachten naar Alicante in Spanje en Lissabon in Portugal. Dit betekend dat wij met uw goederen per vliegtuig naar de locatie vliegen om zo nog sneller aanwezig te kunnen zijn.

Alicante

Volvo Ocean Race Alicante

De eerste trip was naar Alicante. Toen alles was opgebouwd, kwamen er nog wat last-minute ideeën bij. Deze worden direct geprint in Eindhoven en zijn vervolgens dezelfde dag nog op locatie dankzij Spoed Koerier Eindhoven.

Volvo Ocean Race Alicante

De Volvo Ocean Race 2017-18 was de dertiende editie. De start was in oktober in Alicante en is geëindigd in Den Haag. Er zijn uiteindelijk 7 boten gestart aan deze mooie race de wereld rond. In 8 maanden tijd word er ongeveer 45.000 zeemijl of 83.000 kilometer afgelegd (bron: Wikipedia).

Lissabon

Volvo Ocean Race Lissabon

Voor de trip naar Lissabon was de zending iets groter. Door het boeken van odd-sized bagage kon alsnog alles mee. Het ging hier om reclame banners en vlaggen van Faber Vlaggen. Na het leveren kregen wij een vip rondleiding door het gebied dat eigenlijk nog niet toegankelijk was voor publiek, een erg mooie ervaring en een super trip!

Volvo Ocean Race Lissabon