Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Ook voor uw internationale verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige chauffeurs rijden voor u naar elk gewenst land. Ook vanuit het buitenland naar Nederland is natuurlijk mogelijk.

Voor een kleine verhuizing zetten wij een bestelbus in, voor een grote verhuizing een bakwagen. Geen klus te klein, geen klus te groot. Wij helpen u met alle douaneformaliteiten die nodig zijn voor het vervoeren van goederen via meerdere landen en natuurlijk is uw zending verzekerd.

Budget

Indien alles gepakt en wel klaarstaat, gaat het werk vlotter. Voor meer tips om te besparen op de transportkosten, neem contact met ons op.

Premium

Indien u een wat ruimer budget heeft, dan kunnen wij de totale verhuizing voor u uitvoeren, wij kunnen met 2 of 3 personen de totale verhuizing voor u regelen. Van verhuisdozen tot douanepapieren, van inpakken tot uitpakken, uw wens is ons vak. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Geen nationale verhuizingen

Wij kunnen u niet helpen met uw nationale verhuizingen. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende aanbieders van nationale verhuizingen.