Verhuizen naar Engeland

Koerier naar Engeland

Gaat u werken in de wereldstad Londen? Of genieten van de mooie kust van Engeland? Wij helpen u graag met het complete vervoerplaatje.

Eurotunnel

Wij nemen vaker de trein in de Eurotunnel dan een trein in Nederland. Deze perfecte verbinding tussen Frankrijk en Engeland is snel, efficiënt en voordelig. Al onze voertuigen zijn geschikt voor deze trein.

Budget

Indien alles gepakt en wel klaarstaat, gaat het werk vlotter. Voor meer tips om te besparen op de transportkosten, neem contact met ons op.

Premium

Indien u een wat ruimer budget heeft, dan kunnen wij de totale verhuizing voor u uitvoeren, wij kunnen met 2 of 3 personen de totale verhuizing voor u regelen. Van verhuisdozen tot douanepapieren, van inpakken tot uitpakken, uw wens is ons vak. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Hoeveel te verhuizen?

Bestelwagen

Indien u een gemeubileerde woning tegemoet gaat en uw bagage dus beperkt is, dan kunt u voor de voordelige bestelwagen kiezen. Klik hierboven op bestelwagen voor de laadcapaciteit van deze caddy.

Verlengde bestelbus

Gaan er toch wat meubelen mee? Dan is onze verlengde bestelbus een beter alternatief. Klik hierboven op verlengde bestelbus voor de laadcapaciteit van deze bus.

Bakwagen

Bij een volwaardige verhuizing, zetten wij een bakwagen in. Hier kan een huisraad gemakkelijk geheel in. Klik hierboven op bakwagen voor de laadcapaciteit.

Spoed Koerier Eindhoven naar Engeland