Verhuizen naar Spanje

Koerier naar Spanje

Heeft u uw droombaan gevonden in Spanje en wilt u verhuizen naar Barcelona, Madrid of een van de andere mooie steden in Spanje? Of misschien wel genieten van uw pensioen aan de Spaanse Costa? Wij brengen u er graag heen.

Ook naar de Spaanse eilanden zijn wij u graag van dienst. Hier een lijst van de eilanden die wij al eens hebben mogen bezoeken:

Zoals u ziet, zijn er nog genoeg eilanden die wij nog niet hebben bezocht. De chauffeurs staan echter te popelen om naar één van deze mooie locaties te mogen afreizen.

Budget

Indien alles gepakt en wel klaarstaat, gaat het werk vlotter. Voor meer tips om te besparen op de transportkosten, neem contact met ons op.

Premium

Indien u een wat ruimer budget heeft, dan kunnen wij de totale verhuizing voor u uitvoeren, wij kunnen met 2 of 3 personen de totale verhuizing voor u regelen. Van verhuisdozen tot douanepapieren, van inpakken tot uitpakken, uw wens is ons vak. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Hoeveel te verhuizen?

Bestelwagen

Indien u een gemeubileerde woning tegemoet gaat en uw bagage dus beperkt is, dan kunt u voor de voordelige bestelwagen kiezen. Klik hierboven op bestelwagen voor de laadcapaciteit van deze caddy.

Verlengde bestelbus

Gaan er toch wat meubelen mee? Dan is onze verlengde bestelbus een beter alternatief. Klik hierboven op verlengde bestelbus voor de laadcapaciteit van deze bus.

Bakwagen

Bij een volwaardige verhuizing, zetten wij een bakwagen in. Hier kan een huisraad gemakkelijk geheel in. Klik hierboven op bakwagen voor de laadcapaciteit.