Verhuizen naar Zwitserland

Koerier naar Zwitserland

Uw droombaan gevonden in Zürich, Genève of Basel? Of misschien genieten van het zwitsersleven in Winterhur? Waar u ook heen wilt, wij brengen u er graag heen.

De reis

Gemiddeld is het 8 uur rijden vanaf Nederland naar Zwitserland. Wij rijden de route via Duitsland. In Zwitserland moet er tol betaald worden. Deze hoeft u echter niet te betalen. Wij kopen in januari voor onze voertuigen een tolsticker van Zwitserland voor het hele jaar.

Budget

Indien alles gepakt en wel klaarstaat, gaat het werk vlotter. Voor meer tips om te besparen op de transportkosten, neem contact met ons op.

Premium

Indien u een wat ruimer budget heeft, dan kunnen wij de totale verhuizing voor u uitvoeren, wij kunnen met 2 of 3 personen de totale verhuizing voor u regelen. Van verhuisdozen tot douanepapieren, van inpakken tot uitpakken, uw wens is ons vak. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Koerierwagen bij Fifa Zürich

Foto genomen bij Fifa Headquarters in Zürich, Zwitserland.

Hoeveel te verhuizen?

Bestelwagen

Indien u een gemeubileerde woning tegemoet gaat en uw bagage dus beperkt is, dan kunt u voor de voordelige bestelwagen kiezen. Klik hier boven op bestelwagen voor de laadcapaciteit van deze caddy.

Verlengde bestelbus

Gaan er toch wat meubelen mee? Dan is onze verlengde bestelbus een beter alternatief. Klik hierboven op verlengde bestelbus voor de laadcapaciteit van deze bus.

Bakwagen

Bij een volwaardige verhuizing, zetten wij een bakwagen in. Hier kan een huisraad gemakkelijk geheel in. Klik hierboven op bakwagen voor de laadcapaciteit.