Vervangend chauffeur

Indien uw auto, motor, bus of camper in het buitenland staat en u moet met spoed naar huis door bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of ander noodgeval, dan is vaak de snelste manier om met het vliegtuig te reizen. Uw voertuig staat echter wel in het buitenland en dat is niet handig.

Repatriëring Chauffeur

Spoed Koerier Eindhoven biedt u in dit geval een Repatriëring Chauffeur aan. Dit wil zeggen dat een ervaren chauffeur afreist naar uw voertuig en deze weer veilig thuis brengt. In veel gevallen word deze reis vergoedt door uw reisverzekering. Wij hopen op recht dat u ons niet nodig heeft op dit gebied, maar als het nodig is dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

De chauffeur reist met het openbaar vervoer naar uw voertuig. Wanneer uw auto verder weg staat, vliegt de chauffeur naar uw voertuig om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uw auto ophalen in het buitenland

Wintersport

Indien wij uw voertuig mogen ophalen in wintergebied, dan is onze minimale eis dat uw auto beschikt over de juiste winterbanden of all season banden.

Aanhanger, vouwwagen en caravan

Ook is het mogelijk om alleen uw aanhanger, vouwwagen of caravan op te halen. Spoed Koerier Eindhoven zorgt in dit geval zelf voor een voertuig met trekhaak.

Vervangend chauffeur

Offerte

Repatriëring is maatwerk, neem contact met ons op voor een offerte op maat.